На Кіровоградщині злочинець "підзаробляв" на чужих електроінструментах

  • 13 лип. 2018 13:10
  • 719
    • Новина На Кіровоградщині злочинець «підзаробляв» на чужих електроінструментах Ранкове місто. Кропивницький
     
    Працівники поліції встановили особу зловмисника, який крав електроінструменти. Про це повідомляє Світловодський відділ поліції Кіровоградської області.
     
    У даний час 32-річний житель Світловодська перевіряється на причетність до трьох фактів кримінальних правопорушень.
     
    До Світловодського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що невідома особа вкрала електроінструменти із приміщення гаража.
     
    «Як встановили правоохоронці, зловмисник ввечері, перебуваючи в одному з районів міста, вирішив "підзаробити". За допомогою викрутки відкрив замок та забрав із гаража електровикрутку, електродриль, бензопилу, зарядний пристрій до акумулятора та болгарку. Бензопилу та електродриль зловмисник продав за 900 гривень знайомим, а електровикрутку викинув, так як вона була несправна, інші речі залишив собі.
     
    Також раніше судимий за крадіжки чоловік перевіряється на причетність до двох крадіжок із будинків. До одного будинку чоловік потрапив шляхом віджиму вікна та викрав перфоратор, електродриль та дві болгарки. Вказані речі чоловік продав за 1 500 гривень у сусідньому місті. З іншого будинку викрав мотокультиватор та електрогазонокосилку, які в подальшому також продав знайомим», - повідомив начальник Світловодського відділу поліції Андрій Гулий.
     
    За цим фактом слідчим розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.
     
    Нагадаємо: Як п’яні чоловіки "куролесили" на викраденій фурі по нічному місту