Як п’яні чоловіки "куролесили" на викраденій фурі по нічному місту

  • 12 лип. 2018 13:07
  • 1898
    • Новина Як п’яні чоловіки «куролесили» на викраденій фурі по нічному місту Ранкове місто. Кропивницький
     
    У Кропивницькому з території приватного підприємства правопорушники угнали Фуру Renault Magnum і каталися на ній вулицями міста, поки не перевернулися у на березі Інгулу. 
     
    Про це у ФБ пише начальник спецінспекції Міської ради Кропивницького Андрій Максюта
     
    "Обіцяв подробиці. 
    Фуру Renault Magnum угнали вчора опівночі. З території одного приватного підприємства. Просто п'яний водій Коля сів і поїхав "куролесити". Водій ганяв на ній містом всю ніч. Дякувати Богу, не накоїв лиха. Просто повезло. Викатав один бак палива. Фуру неадекватно їздила і по Полтавській, і в бік виїзду на Знам'янку. Її бачили свідки. Ставала в поперек дороги, перекриваючи рух... 
     
     
    Близько 5 години ранку водія Колю запросили до друзів, що живуть в районі Набережної Інгулу (поруч з Ковалівським мостом), як каже "вони запросили злити другий бак палива". Коля зазначає, "в кабіні нас було троє". Каже "дав порулити одному з друзів на ім'я Саша", "поїхали до цього друга додому зливати дизель і "той друг через відсутність навиків водіння з'їзджаючи з вулиці Терешкової до річки "заїхав у зелений масив на набережній" в кількох десятках метрів від свого будинку. Заїхав так, що кабіну завернуло в одну сторону, а вантажний відсік в іншу. Фура забуксувала в болоті. Далі вони лягли спати, прокинулися і продовжили пити горілку, потім пішли знову до машини, щоб (один каже "злити палива", інший каже "кудись хотіли їхати"), взяли на шиномонтажці стропу будівельну... прив'язали до вантажівки ГАЗ і тягнули фуру... перервали стропу... зв'язали її... знову тягнули... невдало... поки повз них по берегу ріки Інгул з боку парку Космонавтів не проїздила Спецінспекція і я разом з водієм не звернули на них увагу.
    Передали угонщика і його друзів поліції. А за фурою приїхав її власник" - йдеться у повідомленні.