Маловисківська ОТГ отримала спецавтомобіль для перевезення осіб з інвалідністю

  • 11 лип. 2018 13:16
  • 1051
    • Новина Маловисківська ОТГ отримала спецавтомобіль для перевезення осіб з інвалідністю Ранкове місто. Кропивницький
     
    У Маловисківську громаду прийде один з двадцяти восьми спецавтомобілів, що були закуплені цього року за кошти Державного бюджету. 
     
    Для отримання автомобіля міста районного значення та об’єднані територіальні громади мали до 1 червня подати у Мінсоцполітики пакет документів відповідно до постанови Кабміну №189.
     
    Подали запит на отримання спецавтомобілів 60 територіальних громад. Маловисківська ОТГ пройшла всі етапи процедури. Під час засідання робочої групи, до якої входять представники Асоціації міст України, директор комунального підприємства Маловисківський центр надання соціальних послуг Іван Хмара зміг переконати  присутніх,  що для громади питання дуже актуальне.
     
    З огляду на те, що на її території проживає 41 особа, яка має порушення опорно-рухового апарату, та не має в особистому користуванні автомобілів і законних представників автомобілів (у тому числі таких, що отримані через орган виконавчої влади з питань соціального захисту населення),  в результаті було ухвалено позитивне рішення на користь заявки від  Маловисківсьої ОТГ. 
     
    Цього року на закупівлю автомобілів передбачено лише 30 млн. грн., але зважаючи на реальну потребу, до кінця року Міністерство планує перерозподілити кошти між програмами та, по можливості, збільшити кількість придбаних спецавто.
     
    За інформацією Кіровоградського РВ АМУ
     
     
    Нагадаємо: До першого вересня у Кропивницькому завершать утеплення фасаду педагогічного вишу