Поліція затримала злочинця, якого підозрюють у вбивстві чоловіка

  • 11 лип. 2018 10:06
  • 718
    • Новина Поліція затримала злочинця, якого підозрюють у вбивстві чоловіка Ранкове місто. Кропивницький
     
    Чоловік біля одного з розважальних закладів обласного центру під час конфлікту з двома громадянами кілька раз стрільнув із пістолета у їхній бік. У результаті чого обоє потерпілих зазнали вогнепальних поранень, один із них у подальшому від отриманих тілесних ушкоджень помер. 
    У даний час підозрюваного затримали та проводяться всі необхідні слідчі дії в рамках кримінального провадження.
     
    Протягом першого півріччя поліцейські розшукали понад 110 зловмисників. Про це повідомляє управління карного розшуку поліції Кіровоградської області.
     
    У результаті вжитих заходів за 6 місяців поточного року співробітники кримінальної поліції територіальних підрозділів та управління карного розшуку поліції області встановили місцезнаходження 114 зловмисників, із яких 59 – за скоєння тяжких та особливо тяжких злочинів. 
     
    Із зазначеної категорії: 11 осіб розшукувалися за вчинення грабежів, 5 – за розбої, 3 – за нанесення тяжких тілесних ушкоджень та 4 – за умисні вбивства.
    Так, 9 липня працівники кримінальної поліції Кропивницького відділу під час оперативно-розшукових заходів встановили місцезнаходження уродженця іншої держави, який з 2016 року переховувався від органів досудового розслідування за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого п. 1 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.
     
    Нагадаємо: У мережі з’явилося відео поножовщини у центрі Кропивницького