Як безробітні Кіровоградщини влаштовуються працювати на консервний завод

  • 11 лип. 2018 09:06
  • 2823
    • Новина Як безробітні Кіровоградщини влаштовуються працювати на консервний завод Ранкове місто. Кропивницький
     
    ТОВ «Добровеличківський консервний завод Плюс» – є одним із провідних переробних підприємств регіону, що спеціалізується на консервуванні овочів та фруктів. Історія консервного заводу починається з 1940 року. Нині – це підприємство, яке впевнено тримає орієнтир на сучасному ринку. 
     
    «Вища якість – добрий смак» – саме цьому девізу відповідає вся продукція ТОВ «Добровеличківський консервний завод Плюс». Підприємство пропонує широкий асортимент плодово-овочевої консервації, що виготовляється за домашніми рецептами з натуральних інгредієнтів: мариновані огірки й томати, овочеве асорті, консервовані горошок та квасоля, томатна паста, лечо, ікра з баклажанів та кабачків. Це також широкий вибір варення, джемів, повидла й кондитерських начинок зі свіжозібраних фруктів і ягід, а також асортимент чистих і купажних, натуральних овочевих і фруктових соків, що готуються за спеціальною сучасною технологією віджимання свіжих фруктів. У виробництві не використовуються харчові добавки, барвники та ароматизатори. Вся продукція з успіхом реалізовуються не тільки в області, але й за її межами.
     
     «Спробуйте хрусткі огірочки, помідорчики та кабачкову ікру, що виготовлені за старими добрими рецептами спеціально для найвибагливішого покупця. Для дітей, та й для дорослих, приємно серед зими з'їсти консервовану кукурудзу. Наші томат-продукти виготовлені виключно з помідорів. Наш томатний сік, він смачний і корисний! Для любителів займатися випічкою кондитерських виробів підприємств пропонує консерви «Вишня у власному соку без кісточки», – розповіла директор підприємства Ольга Савенко.
     
    ТОВ «Добровеличківський консервний завод Плюс» – одне з небагатьох підприємств у межах області, яке навіть у часи економічної не стабільності не зменшує об’ємів своєї роботи. У цьому є величезна заслуга тих людей, які там працюють, адже від їхньої роботи та від сучасного мислення керівників залежить авторитет підприємства та економічний стан району та області. 
     
     
    Добровеличківська районна філія обласного центру зайнятості співпрацює з ТОВ «Добровеличківський консервний завод Плюс» у напрямку укомплектування вільних робочих місць. На цьому підприємстві щороку затребувані тимчасові сезонні працівники. У минулому та поточному роках на підприємство працевлаштовано близько 50 працівників на тимчасові роботи по переробці, сортуванню та консервуванню овочів. 
     
     
    За словами керівника підприємства О. Савенко, спільна робота ТОВ «Добровеличківський консервний завод Плюс» та районної філії обласного центру зайнятості є обопільно вигідною. Більш того, вона сприяє не лише забезпеченню підприємства професійною робочою силою, а й поверненню незайнятих громадян до праці, поліпшенню добробуту земляків, а також збереженню й примноженню традицій і досвіду переробної промисловості Кіровоградщини. 
     
    Лілія Яковенко, заступник директора Добровеличківської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості
     
    У Світловодську безробітна молодь відкривала нові професійні горизонти