Як ремонтують вулицю Чорновола у Кропивницькому (ВІДЕО)

  • 10 лип. 2018 18:03
  • 1702
    • Новина Як ремонтують вулицю Чорновола у Кропивницькому (ВІДЕО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    Комунальники усувають недоліки на одній із  відремонтованих ділянок вулиці Чорновола і ремонтують іншу. За дорученням міського голови на дорозі по вулиці Чорновола ліквідовано недоліки, допущені під час ремонту. Про це пише сайт Міської ради Кропивницького.
     
    Сьогодні, 10 липня, на виконання доручення міського голови Кропивницького Андрія Райковича, підрядна організація, що виконує роботи по поточному ремонту дороги по вулиці Чорновола, почала виправляти недоліки, які були допущені працівниками в ході робіт.
     
     
    - Під час виконання робіт деякі люки були втоплені, але підрядна організація недоліки виправила, і люки підняті на необхідний рівень, - повідомив інженер з технічного нагляду Олег Андалюкевич. - Справа у тому, що відмітки, які подавались підрядником, на деяких люках недотримані. І коли почали вкладати дорожнє покриття, ці недоліки випливли. А один з люків хоч і був виставлений правильно, але кришка його має таку форму, що утворився бугор, який перевищує допустимі нормативи. Усі зауваження щодо установки люків та укладання верхнього шару дорожнього покриття наразі усуваються.
     
    Також наразі проводиться асфальтування дороги по вулиці Андріївській.
     
     
     
    Відео зі сторінки у ФБ  Міської ради м. Кропивницького