Жахіття у Кропивницькому продовжуються: на Полтавській знайшли вбитих собак (ФОТО)

  • 9 лип. 2018 16:16
  • 1221
    • Новина Жахіття у Кропивницькому продовжуються: на Полтавській знайшли вбитих собак (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    Відрізані голови і здерта шкіра: поліція розслідуватиме жорстоке вбивство собак на Полтавській. Про це пише сайт Перша електронна газета.
     
    Учора, 8 липня, на вулиці Полтавській у Кропивницькому знайшли тіла цуценят зі здертою шкірою та відрізаними головами. На місце злочину викликали слідчих.
     
     
    Про це на сторінці зоозахисної ГО “БІМ” у Facebook написала голова організації Катерина Дорош, повідомляє Перша електронна газета.
     
    За її словами, моторошну знахідку першими побачили діти. У кручі біля Полтавського ринку вони знайшли дві відрізані голови цуценят.
     
    “Я думала, що бачила багато за час своєї волонтерської діяльності, але цей жах запам’ятаю надовго, – говорить Катерина Дорош, яка приїхала на місце події. – Дівчинка, яка бачила те жахіття, була настільки шокована, що не пам’ятала, де знайшла голови. Згодом знайшли ще два трупи. Вони були без голів, шкіри на спині та животі також не було”.
     
    За словами місцевої мешканки, яка підгодовувала тварин, загалом цуценят було шестеро. Наразі невідомо, де знаходяться інші собачата.
     
    Волонтери та небайдужі громадяни сподіваються, що садистів якнайшвидше знайдуть, аби не дозволити їм і далі вбивати тварин.
     
    У прес-службі ГУ НП у Кіровоградській області зазначили, що за фактом жорстокого поводження з тваринами розпочато кримінальне провадження. Інформацію внесли до  Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 299 ККУ.
     
     
    Нагадаємо: Хто захистить бездомних собак у Кропивницькому? (ФОТО)