На Кіровоградщині загоряються сіно і господарські споруди

  • 9 лип. 2018 18:06
  • 894
    • Новина На Кіровоградщині загоряються сіно і господарські споруди Ранкове місто. Кропивницький
     
    У Кіровоградській області за добу вогнеборці ліквідували шість загорянь у житловому секторі. Про це повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області.
     
    Протягом доби, що минула рятувальники Кіровоградщини 6 разів залучались на ліквідацію пожеж у житловому секторі. Так, о 11:45 виникла пожежа на вулиці Яблуневій села Перегонівка Голованівського району. Там горіло 9 м2 сінника і 1 тонна сіна на території приватного домоволодіння. О 12:32 пожежу  локалізували  та о 12:45 – ліквідували. До гасіння було залучено 5 чоловік особового складу, 1 одиниця техніки 13-ї ДПРЧ м. Голованівськ та місцева пожежна команда села Клинове. 
     
           
       О 13:04 сталась пожежа на вулиці Лесі Українки у селі Соколівське Кіровоградського району. Як стало відомо, горить 9 м2 майна в підвалі житлового будинку. Вогнеборці 1-го Державного пожежно-рятувального загону Кропивницького о 14:44 ліквідували пожежу. Бійці 13-ї ДПРЧ Голованівська о 14:55 ліквідували пожежу 10 м2 покрівлі літньої кухні на території приватного домоволодіння на вулиці Шевченка села Клинове Голованівського району.
     
     Вогнеборці 25-ї ДПРЧ залучались на гасіння пожежі 40 м2 покрівлі господарчої споруди на території приватного домоволодіння, яке розташоване на вулиці Григорія Тайги у  Новомиргороді. 
     
    Бійці 19-ї ДПРЧ ліквідували пожежу 24 м2 покрівлі господарчої споруди та 12 м2 сінника на території приватного будинку на вулиці Лесі Українки у селі Глодоси Новоукраїнського району. Рятувальники 20-ї ДПРЧ подолали загоряння 2 тонн сіна на території приватного домоволодіння, яке виникло на вулиці Горького у селі Маловодяне Долинського району. 
     
    У всіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.
     
    Нагадаємо: На Компаніївщині потонув 38-річний чоловік