Затримали викрадача лічильників води з дачних будинків

  • 9 лип. 2018 14:32
  • 777
    • Новина Затримали викрадача лічильників води з дачних будинків Ранкове місто. Кропивницький
     
    На Кіровоградщині поліцейські викрили підозрюваного у крадіжках лічильників води з дачних будинків. Про це повідомляє Кіровоградське районне відділення поліції Кіровоградської області.
     
    Протягом двох місяців чоловік вчинив близько 40 крадіжок пристроїв для вимірювання кількості води на території Кіровоградського району та обласного центру. За такі дії особі загрожує до шести років позбавлення волі.
     
    Повідомлення про крадіжки лічильників води з дачних будиночків, що знаходяться у передмісті Кропивницького та на території Кіровоградського району, почали надходити до поліції наприкінці весни. Невідомий демонтував їх, коли господарі були відсутні.
     
    У ході проведення оперативно-розшукових заходів працівникам Кіровоградського районного відділення поліції вдалося встановити особу злодія. Ним виявився 33-річний житель обласного центру. У сумці кропивничанина правоохоронці виявили і речові докази – декілька демонтованих лічильників, рукавички та викрутку. Як встановили поліцейські, чоловік раніше притягувався до відповідальності за вчинення майнових злочинів.
     
    За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від трьох до шести років.
     
    Наразі поліцейські перевіряють причетність особи до вчинення подібних кримінальних правопорушень. Чоловіка затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. 
     
    Затримали рекетирів, які вимагали з фермера гроші на Кіровоградщині (ФОТО, ВІДЕО)