Художній музей запрошує на свої заходи дорослих і дітей

  • 9 лип. 2018 16:08
  • 873
    • Новина Художній музей запрошує на свої заходи дорослих і дітей Ранкове місто. Кропивницький
     
    Кіровоградський обласний художній музей повідомляє про такі заходи, що відбудуться в ньому протягом цього тижня:  
     
    12 липня о 15:00 у відділі музею — картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» відбудеться майстер-клас із виготовлення об’ємної аплікації в техніці квілінг «Мешканці моря» (необхідні матеріали: папір для квілінгу, ножиці, кольоровий картон). Запрошено дітей і дорослих.
    Проводить його художник І категорії відділу обласного художнього музею — картинної галереї Петра Оссовського «Світ  і Вітчизна» Оксана Віжевська;
     
     
    13 липня об 11:00 відбудеться презентація участі в тренінговій програмі «Культ чи культура: школа музейних компетенцій», який проходив із 3 по 7 липня 2018 року в галереї «Артсвіт» (м. Дніпро). Проводять презентацію завідувач відділу науково-просвітницької роботи обласного художнього музею Олена Степанок і художник-реставратор відділу фондів обласного художнього музею Анна Петренко. 
     
     
    Протягом тижня відбудуться заходи з організації літнього відпочинку та оздоровленню дітей (забезпечення екскурсійного обслуговування дітей та підлітків з використанням інтерактивних форм роботи).
     
     
    У відділі обласного художнього музею — картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» триває безстрокова акція «Замаскована турбота» (плетіння маскувальних сіток для військових). Долучитися можуть усі охочі в робочий час музею. Також у музеї діє програма для дітей і батьків «Залиш дитинку на годинку» (мистецькі цікавинки: майстер-класи, ігри, перегляд мультиплікаційних фільмів тощо). Протягом тижня триває організація державної реєстрації шлюбу в межах пілотного проекту «Шлюб за добу».