Рятувальники Кіровоградщини вибороли «бронзу» в змаганнях з греплінгу

  • 9 лип. 2018 09:35
  • 768
    • Новина Рятувальники Кіровоградщини вибороли «бронзу» в змаганнях з греплінгу Ранкове місто. Кропивницький
     
    На Кіровоградщині триває спортивний марафон у рамках «Динаміади-2018».  Про це повідомляє прес-служба У ДСНС в області.
     
    6 липня вперше силовики-«динамівці» провели змагання з греплінгу. 8 найсильніших команд з числа працівників правоохоронних органів, Служби порятунку, військовослужбовців у непростій боротьбі визначали найкращу команду в даному виді спорту.
     
    Греплінг – вид спортивного єдиноборства, який поєднує в собі техніку всіх бійцівських дисциплін, з мінімальними обмеженнями щодо використання больових та задушливих прийомів. Відмінною рисою греплінгу є прагнення спортсменів закінчити поєдинок достроково за допомогою різних технічних прийомів.
     
     
    Управління ДСНС у Кіровоградській області представили спортсмени-рятувальники Бігун Олег, Баглюк Дмитро, Ковальов Іван, Маржан Максим, Носенко Максим, Тіньков Андрій, Линник Олександр, Ковальов Дмитро, Савенко Дмитро.
    В особистому заліку слід відзначити Бігуна Олега (вагова категорія 66 кг) за I-ше місце, Ковальова Івана (70 кг) – I-ше місце та Носенка Максима (до 84 кг) – III-тє місце.
    Отже, за підсумками змагань команда Управління ДСНС України у Кіровоградській області виборола «бронзу», поступившись спортсменам ГУ Нацполіції (I-ше місце) та Нацгвардійців (II-ге місце).
     
     
    За словами тренера команди, Олега Твердоступа, боротьба була запекла, складна, проте наші спортсмени показали відмінну підготовку та силу духу.
    Далі на спортсменів Управління ДСНС в області чекають змагання з гирьового спорту та також вперше – з пляжного футболу.
     
    Вітаємо наших хлопців та бажаємо подальших перемог!