Кропивницький: рятувальники здобули бронзові нагороди з греплінгу

  • 6 лип. 2018 16:30
  • 830
    • Новина Кропивницький: рятувальники здобули бронзові нагороди з греплінгу Ранкове місто. Кропивницький
     
    На Кіровоградщині триває спортивний марафон у рамках «Динаміади-2018». Сьогодні, 6 липня, вперше силовики-«динамівці» провели змагання з греплінгу. 8 найсильніших команд з числа працівників правоохоронних органів, Служби порятунку, військовослужбовців у непростій боротьбі визначали найкращу команду в даному виді спорту, повідомляє прес-служба Управління Державної сужби надзвичайних ситуацій в Кіровоградській області.
     
    Греплінг – вид спортивного єдиноборства, який поєднує в собі техніку всіх бійцівських дисциплін, з мінімальними обмеженнями щодо використання больових та задушливих прийомів. Відмінною рисою греплінгу є прагнення спортсменів закінчити поєдинок достроково за допомогою різних технічних прийомів.
     
    Управління ДСНС у Кіровоградській області представили спортсмени-рятувальники Бігун Олег, Баглюк Дмитро, Ковальов Іван, Маржан Максим, Носенко Максим, Тіньков Артем, Линник Олександр, Ковальов Дмитро, Савенко Дмитро.
     
    В особистому заліку слід відзначити Бігуна Олега (вагова категорія 66 кг) за I місце, Ковальова Івана (70 кг) – I місце та Носенка Максима (до 84 кг) – III місце.
     
    Отже, за підсумками змагань команда Управління ДСНС України у Кіровоградській області виборола «бронзу», поступившись спортсменам ГУ Нацполіції (I місце) та Нацгвардійців (II місце).
     
    За словами тренера команди, Олега Твердоступа, боротьба була запекла, складна, проте наші спортсмени показали відмінну підготовку та силу духу.
     
    Далі на спортсменів Управління ДСНС в області чекають змагання з гирьового спорту та також вперше – з пляжного футболу.
     
    Вітаємо наших хлопців та бажаємо подальших перемог!
     
    Нагадаємо: На кропивницкий фестиваль экстремальных видов спорта привезут воздушный шар