Івана Купала у Кропивницькому та області. Перелік заходів на 6-7 липня

  • 6 лип. 2018 09:27
  • 3559
    • Новина Івана Купала у Кропивницькому та області. Перелік заходів на 6-7 липня Ранкове місто. Кропивницький

     

    • 6 липня жителів Кіровоградської області кличуть на свято, яке відбудеться у місті Світловодськ о 17 годині. У програмі хороводи, майстер-класи, посиденьки біля багаття. Детальніше про захід можна прочитати ось тут.         
    • У п'ятницю, 6 липня, у Новопразькій та Приютівській об'єднаних громадах відзначатимуть Івана Купала. Святкові заходи в обох громадах заплановані на 19:00. Подробиці тут

    •    6-7 липняшвидка реєстрації шлюбу  в автентичному українському стилі!!!  Може хтось збирався нестандартно одружитися?   Є можливість!   Подробиці тут:                                                                                                                                                                                             
    • 7 липня бібліотека Чижевського також підготувала цікаву програму, приурочену до свята Івана Купала. В учасників буде нагода переглянути тематичні книги, взяти участь у розвагах і зробити чудові фотографії - адже на території бібліотеки буде діяти фотозона. Датута час події знайдете у цьому  матеріалі.                                                                                                                                                                                                                                                                                                           
    • Якщо ж душа кличе виїхати за межі міста та хочеться насолодитися неймовірними краєвидами та яскравим зоряним небом, то 7 липня садиба "На гачок" кличе вас у гості. У програмі змагання, благодійний аукціон, танці та дискотека. Можливий трансфер із Кропивницького. Всю необхідну інформацію читайте за посиланням.

    Сподіваємося, ця добірка допоможе вам визначитися, де святкувати Івана Купала у Кропивницькому та весело провести час!

     

    Івана Купала, мабуть, найбільш містичне свято українського народу. У ньому міцно переплелися християнські та язичницькі традиції. Стрибки через вогонь, плетіння вінків, ворожіння та спалення опудал Марени та Купала...

    Багато традицій лишилися в минулому, та деякі з них пройшли через століття - сучасні українці із радістю святкують Івана Купала та тримають зв'язок із минулим. Шанують традиції і в нашому місті.