Кіровоградська область отримала додаткові кошти на потреби медицини

  • 5 лип. 2018 10:15
  • 935
    • Новина Кіровоградська область отримала додаткові кошти на потреби медицини Ранкове місто. Кропивницький
     
    Уряд врегулював фінансування закладів охорони здоров’я за рахунок медичної субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам.
     
    Прийнято рішення щодо перерозподілу деяких видатків державного бюджету, передбачених Міністерству  охорони здоров'я України на 2018 рік, та розподілу медичної субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам між бюджетами міст обласного значення, районними бюджетами та бюджетами об’єднаних територіальних громад, повідомляє сайт Кіровоградської обласної ради.
     
    Так, місцеві  бюджети  Кіровоградської області  отримали  додатково понад 62 мільйони гривень,, з них міста  обласного значення – 27,6; районні  бюджети – 30,0; бюджети об’єднаних територіальних громад – 4,4 мільйона гривень.
     
    Ці кошти будуть спрямовані на забезпечення фінансування з 1 липня 2018 року комунальних закладів охорони здоров’я, які надають первинну медичну допомогу, що не уклали договори про медичне обслуговування населення за програмою державних гарантій медичного обслуговування населення для первинної медичної допомоги.
     
     
    Нагадаємо: Проект «100 відсотків життя та якісних послуг на Кіровоградщині»