В автомобілі олександрійця виявили, найімовірніше, наркотичні речовини

  • 5 лип. 2018 09:40
  • 817
    • Новина В автомобілі олександрійця виявили, найімовірніше, наркотичні речовини Ранкове місто. Кропивницький
     
    Напередодні свого професійного свята близько 12-ї години на автодорозі Знам’янка - Луганськ - Ізварине, неподалік Олександрії, інспектори патрульної поліції виявили автомобіль ГАЗ 3110, який порушив правила дорожнього руху - водій не був пристебнутий ременями безпеки та під час обгону завчасно не використав попереджувальні сигнали, повідомляє Патрульна поліція Кіровоградської області на своїй сторінці у Фейсбук.
     
    На вимогу патрульних зупинитись водій відреагував збільшенням швидкості. Наздогнали його вже біля будинку по вулиці Сторожівській  в Олександрії, як потім з’ясувалось, за місцем проживання порушника. Зловмисник намагався втекти додому, поводився агресивно.
     
    Під час поверхневої перевірки автомобіля патрульні виявили пакет, в якому знаходились 100 ампул по 10 мл прозорої рідини з надписом «Димедрол». Також в результаті особистої перевірки виявили в барсетці два пакети з порошкоподібною речовиною білого кольору.
     
     
     
     
    Для з’ясування усіх обставин події на місце викликали слідчо-оперативну групу.
     
    За вчинені порушення на 40-річного громадянина патрульні склали дві постанови за ч. 2 ст. 122 і за ст. 122-2 КУпАП, а також протокол за ч.1 ст. 130 КУпАП за відмову від проходження огляду на стан наркотичного сп’яніння.
     
     
    Нагадаємо: Очільницю відділіу Кіровоградської ОДА впіймали на хабарі