У Кропивницькому відкрився літній табір для особливих дітей

  • 4 лип. 2018 09:28
  • 999
    • Новина У Кропивницькому відкрився літній табір для особливих дітей Ранкове місто. Кропивницький
     
    Вчора на території Свято-Успенського храму вже вчетверте відкрився літній табір для дітей і молоді з особливими потребами, про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив Іван Шемедюк.
     
     
    РАДУЙТЕСЯ!
    ПЕРШИЙ ДЕНЬ ТАБОРУ «Джерельце Надії»!!!
    Перший день традиційно розпочали з молебня, під час якого просили у Господа благословення на проведення табору. Після молитви, керівник табору протоієрей Іван Шемедюк окропив кожного святою водою і привітав з початком чудесного відпочинку в країні «джерельчан». 
    Після сніданку усі таборяни були поділені на 3 загони: 2 дитячі і 1 молодіжний. На дітвору чекала квест-гра «Посвята в таборян-джерельчан». Кожен загін мав виконати поставлені завдання після чого отримував певний закон табору «Джерельце Надії». До прикладу: «Молитва, спорт і труд завжди поруч тут ідуть», «Повітря, сонце, травиця в лузі – ось найкращі наші друзі» і т. д. Після квесту усі склали присягу виконувати і дотримуватися усіх законів табору та були посвячені у «таборян-джерельчан».
    Цікавим видався майстер-клас «Українська народна кухня», який провела Любов Веніамінівна, викладач «Кіровоградського професійного ліцею сфери послуг». Діти готували вареники з картоплею та млинці з сиром. Після приготування таборяни з велким апетитом смакували стравами і пригощали своїх вихователів та батьків. 
    Завершувався день феєричними розвагами у Дендропарку. Дітвора мала змогу покататися на різноманітних каруселях і отримати масу позитивних емоцій.
     
    Конкурс журналістських матеріалів «Поспішай творити добро» ініційований Благодійним фондом Олександра Шевченка та Українським журналістським фондом.
     
    Нагадаємо: Світловодські школярі здійснили подорож у світ професій