На Кіровоградщині посадовцю, викритому на отриманні хабара, обрали запобіжний захід

  • 2 лип. 2018 14:30
  • 709
    • Новина На Кіровоградщині посадовцю, викритому на отриманні хабара, обрали запобіжний захід Ранкове місто. Кропивницький
     
    27 червня 2018 року у Ленінському районному суді розглядалось клопотання щодо обрання міри запобіжного заходу керівникові одного з підрозділів Головного управління державної фіскальної служби в області, викритого правоохоронними органами на отриманні 6 тис. грн неправомірної вигоди, повідомляє прес-служба прокуратури Кіровоградської області. 
     
    У своєму клопотанні прокуратура наполягала на триманні під вартою. Слідчим суддею ухвалено рішення щодо обрання міри запобіжного заходу у виді нічного домашнього арешту. Прокуратура готує апеляцію на вказане рішення. 
     
    Як повідомлялося, 26 червня 2018 року працівники прокуратури Кіровоградської області спільно зі співробітниками Служби безпеки в області викрили керівника одного з підрозділів Головного управління державної фіскальної служби в області, на отриманні неправомірної вигоди. Вищевказаний посадовець, який за своїми функціональними обов’язками зобов’язаний здійснювати контроль за виробництвом та обігом алкогольної та тютюнової продукції вимагав та отримав від суб’єкта господарювання 6 тис. грн за систематичне прикриття видів діяльності, щодо яких законом передбачено окреме одержання дозволів та не нарахування штрафних санкцій. 
    Посадовцю оголошено підозру за ознаками складу злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України. 
     
    Нагадаємо: За що директор кропивницького заводу вимагав від директoра ТOВ «Нoва пoшта» хабар?