Проект «100 відсотків життя та якісних послуг на Кіровоградщині»

  • 2 лип. 2018 10:19
  • 1217
    • Новина Проект «100 відсотків життя та якісних послуг на Кіровоградщині» Ранкове місто. Кропивницький
    Кіровоградський обласний тубдиспансер отримав техніку у рамках проекту «100% життя та якісних послуг на Кіровоградщині».
     
    Наприкінці червня передано техніку у КЗ «Кіровоградський обласний тубдиспансер» у рамках проекту «100% життя та якісних послуг на Кіровоградщині» за підтримки Глобального фонду для боротьби зі СНІДом, туберкульозом та малярією на фінансування програми з протидії туберкульозу та ВІЛ-інфекції/СНІДу у 2018–2020 роках.
     
    Виконавчий директор Костянтин Данильченко та координатор напрямків проекту Оксана Шершень передали у заклад: принтер лазерний Canon LPB-6030B, комп’ютер персональний Office PC (системний блок), монітор LG.
     
    - Техніка передана з метою своєчасного, оперативного внесення даних в базу E-TB менеджер та обробки, аналізу інформації щодо пацієнтів, тобто фіксування результатів періодичних оглядів лікарсько-консультативної комісії, результати досліджень, побічні дії на протитуберкульозні препарати, дані лабораторних досліджень та висновки спеціалістів на початку лікування і в процесі лікування, фіксування спостереження за вживанням протитуберкульозних препаратів під час лікування, - зазначив Костянтин Данильченко.
    - У нас є електронна база пацієнтів, куди ми вводимо в тому числі й дані соціального супроводу. Технічна допомога від вашої організації для нас дуже актуальна. Техніка  знаходитиметься у кабінеті працівника, який безпосередньо працює в даному компоненті програми. Дякуємо вашій організації, - наголосила головний лікар КЗ «Кіровоградський обласний протитуберкульозний диспансер» Галина Горенко.
     
    Семененко Вікторія, 
    PR-менеджер КОВ ВБО 
    «Всеукраїнська мережа ЛЖВ»
     
    Нагадаємо: Глава Уряду про медреформу: Через 2-3 роки ви побачите результат