Нічні перегони завершились для втікача чотирма адмінматеріалами (ВІДЕО)

  • 26 черв. 2018 09:34
  • 875
    • Новина Нічні перегони завершились для втікача чотирма адмінматеріалами (ВІДЕО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    Нічний форсаж у Кропивницькому завершився для кропивничанина чотирма порушеннями, в ніч з 23-го на 24-те червня по вулиці Юрія Коваленка екіпаж патрульних виявив автомобіль Seat Coroba, який порушив правила дорожнього руху. Про це повідомляє патрульна поліція Кропивницького.
     
    На вимогу патрульних зупинитись водій не реагував, продовжив рух, а згодом збільшив швидкість. Погоня продовжилась вулицями Євгена Тельнова, Вокзальна, Ярослава Мудрого. Весь цей час патрульні подавали у гучномовець команди про зупинку транспорту, використовували спеціальні світлові та звукові сигнали. Інспектори наздогнали і затримали водія вже на території гаражного кооперативу на вулиці Салтикова-Щедріна.
     
    Для складання адмінматеріалів водія доставили до Кропивницького відділу поліції. На 43-річного кропивничанина склали протокол по ч. 1 ст. 130 КУпАП за відмову від проходження огляду на стан сп’яніння, а також 3 протоколи: ч. 2 ст. 122 КУпАП – порушення правил користування попереджувальними сигналами при зміні напрямку руху, ч. 4 с. 122 КУпАП – створення аварійної обстановки, ст. 122-2 – невиконання вимог поліцейського про зупинку.
     

    <>  

    Нагадаємо: У столиці обікрали кропивницького військового, який втратив ноги у зоні бойових дій