У Кропивницькому затримали злодія, який зривав з жінок золоті прикраси

  • 25 черв. 2018 13:33
  • 1145
    • Новина У Кропивницькому затримали злодія, який зривав з жінок золоті прикраси Ранкове місто. Кропивницький
     
    У Кропивницькому працівники поліції встановили особу зловмисника, який грабував жінок. Про це повідомляє Кропивницький відділ поліції Кіровоградської області.
     
    Ним виявився 30-річний раніше неодноразово судимий житель обласного центру. Чоловік заволодів ювелірними прикрасами двох кропивничанок. За вчинене особі загрожує покарання – до шести років ув’язнення.
     
    Ввечері, блукаючи вулицями міста, зловмисник помітив 57-річну перехожу. Місцева жителька поверталась із роботи додому. Увагу грабіжника привернув золотий ланцюжок на шиї жінки. Чоловік вирішив заволодіти ним. Зловмисник підбіг до кропивничанки, зірвав прикрасу та втік у невідомому напрямку.
    Потерпіла відразу ж зателефонувала до поліції та розповіла про те, що сталося.
     
    «За вказаними прикметами працівники карного розшуку встановили особу нападника та його місцезнаходження, - повідомив начальник Кропивницького відділу поліції Дмитро Авдієнко. – Як з’ясувалося, чоловік причетний ще й до пограбування 24-річної місцевої жительки. Чужі прикраси чоловік встиг продати, а гроші витратив на особисті потреби. Наразі особі оголошено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України».
    Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.
     
    Нагадаємо: Патрульна поліція Кропивницького звітує за тиждень своєї роботи