«Карамель» привезла з Болгарії перше місце фестивалю «ART SUMMER FEST»

  • 25 черв. 2018 13:09
  • 3534
    • Новина «Карамель» привезла з Болгарії перше місце фестивалю «ART SUMMER FEST» Ранкове місто. Кропивницький
     
    Дитячий танцювальний колектив «Карамель» із Кропивницького повернувся з перемогою із міжнародного фестивалю-конкурсу «ART SUMMER FEST 2018», що проходив у Болгарії з 17 по 25 червня. 
     
    - З нашого колективу їздила група маленьких діточок, віком чотирьох – п’яти років. Дорога була складна. З Одеси ми добиралися до місця призначення 23 години. Це не враховуючи часу, який ми витратили на дорогу до Одеси, - ділиться керівник танцювального колективу Ольга Єрофеєва.
     
    Серед учасників на конкурсі - дванадцять команд із різних куточків України та інших країн.
    - На фестивалі були зіркові студії з України – переможці та учасники відомих українських проектів «Танцюють всі», «Танці із зірками», «Майданс» та інші. Зокрема, Євгеній Кот, Крістіна Заяц, Катерина Белявська і голова комісії Олександр Лещенко. Судді високо оцінили майстерність нашого колективу, відзначили юний вік учасників, - розповідає Ольга.
     
     
    Відтак, підготувавшись на високому рівні та показавши на сцені майстерність, діти у своїй категорії отримали перше місце. Перемогу також отримала ще одна учасниця «Карамельок» Софія Колечкіна у категорії сім – дев’ять років за бездоганне виконання соло.
     
    У рамках фестивалю пройшли незабутні майстер-класи від членів журі, до яких долучилися діти.
     
    - Нам дуже запам’ятався майстер-клас, який нам показав Євгеній Кот. Взагалі фестиваль пройшов дуже гарно. Багато учасників, яскраві костюми, чудові танцювальні номери. Та найбільша радість – наша перемога! – у захваті діляться враженнями всі учасники подорожі до Болгарії.
     
    Вікторія Семененко
     
    Нагадаємо: Кропивничан запрошують на безкоштовний святковий концерт духового оркестру