На Кіровоградщини під час застілля чоловік вбив свою дружину

  • 25 черв. 2018 10:44
  • 945
    • Новина На Кіровоградщини під час застілля чоловік вбив свою дружину Ранкове місто. Кропивницький
     
    Працівники поліції розслідують обставини смерті жительки Кіровоградщини. Про це повідомляє Олександрійський відділ поліції Кіровоградської області.
     
    За попередніми даними, під час сварки чоловік завдав дружині тілесних ушкоджень, які виявилися для неї несумісними з життям.  
    До Олександрійського відділу поліції 20 червня від працівників лікарні надійшло повідомлення про смерть жінки.
     
    Поліцейські з’ясували, що до медичного закладу привезли непритомну 33-річну мешканку міста, яка, не приходячи до тями, померла.
    За результатами експертизи стало відомо, що смерть настала у результаті пошкодження внутрішнього органу та крововтрати.
     
    «Поліцейські встановили причетність до скоєння злочину 39-річного чоловіка потерпілої. Під час сварки, яка виникла після спільного вживання алкогольних напоїв, він завдав удару дружині.
    Зловмисника затримано в порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання про оголошення підозри в скоєному кримінальному правопорушенні та обрання міри запобіжного заходу», - розповів заступник начальника Олександрійського відділу поліції Віктор Глущенко.
     
    Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за  ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого) Кримінального кодексу України, триває. За ці дії законом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.
     
     
    Нагадаємо: Кримінальні події, що сталися на Кіровоградщині за минулий тиждень