Кропивницькі комуністи вшанували полеглих у перші дні війни 1941 року (ФОТО)

  • 22 черв. 2018 23:45
  • 961
    • Новина Кропивницькі комуністи вшанували полеглих у перші дні війни 1941 року (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    Сьогодні, 22 червня, місцеві комуністи пройшли урочистою колоною до Фортечних валів, щоб покласти квіти до Вічного вогню на честь полеглих у перші дні Великої вітчизняної війни.
     
    На траурний мітинг зібралось біля півсотні кропивничан, серед яких були присутні не лише люди поважного віку, а і молодь. Деякі з учасників ходи вбралися у радянську воєнну форму з відповідною символікою. Під час ходи лунали воєнні радянські пісні, так як "Катюша", "10-й наш десантный батальйон" та інші.
     
    Один з промовців провів для присутніх короткий екскурс у історію, звичайно ж, опираючись на комуністичну ідеологію і радянських істориків.
     
    Він наголосив на тому, що невірно називати ті події Другою світовою війною, як прийнято зараз, тому що європейські країни не чинили супротив фашистським загарбникам і ті парадним маршем крокували вулицями європейських міст. І лише у "об Радянський союз фашисти обламали зуби".
     
     
    Звичайно ж, промовець критикував сучасну владу і згадував добрим словом Йосифа Сталіна, завдяки якому і героїзму радянського народу вдалося звільнити країну від фашистів.