На Кіровоградщині за минулу добу вогнеборці приборкали п’ять пожеж

  • 22 черв. 2018 12:32
  • 759
    • Новина На Кіровоградщині за минулу добу вогнеборці приборкали п’ять пожеж Ранкове місто. Кропивницький
     
    За добу, що минула, на території Кіровоградської області зафіксовано дві пожежі в екосистемі та 3 – у житловому секторі. Про це повідомляє У ДСНС України у Кіровоградській області
     
    Так, 21 червня о 18:53 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вулиці Криничній у Новгородці. Як з’ясувалось на місці пожежі, горіли 1 т ячменю та 20 м2 домашніх речей в приміщенні гаражу. Вогнеборці 27-ї Державної пожежно-рятувальної частини о 19:14 пожежу локалізували та о 19:55 – ліквідували. 
     
    О 22:43 бійці 2-го Державного пожежно-рятувального загону Олександрії гасили загоряння 10 м2 старих меблів та 6 м2 перекриття житлового будинку, який не експлуатується, на вулиці Центральній села Войнівка Олександрійського району. 
     
    Вже 22 червня о 02:01 вогнеборці 1-го Державного пожежно-рятувального загону Кропивницького приборкали пожежу 1 м3 дров на території приватного домоволодіння, яке розташоване по провулку Шахтарському обласного центру. 
     
    Крім цього  вогнеборці 23-ї Державної пожежно-рятувальної частини Малої Виски ліквідували пожежу 300 м2 сухої трави на відкритій території поблизу села Оникієве, а рятувальники 1-го Державного пожежно-рятувального загону Кропивницького загасили 35 м2 сміття на вулиці Тульській у Кропивницькому.
    В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.
     
     
    Нагадаємо: У Новомиргороді загорівся старий автомобіль