За два дні кропивницькі патрульні двічі знаходили у водіїв зброю (ФОТО)

  • 22 черв. 2018 12:03
  • 726
    • Новина За два дні кропивницькі патрульні двічі знаходили у водіїв зброю (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    В обох випадках водії були з явними ознаками алкогольного сп’яніння, без відповідних документів на право керування та намагались втекти від патрульних. Про це на ФБ пише Патрульна поліція Кропивницького.
     
    21-го червня близько 3-ї години по вулиці Єгорова патрульні виявили мікроавтобус Mercedes. Напередодні ввечері на лінію 102 вже надходили скарги від громадян на небезпечний рух цього транспорту. На вимогу патрульних зупинитись водій відреагував збільшенням швидкості. Автівку зупинили на перехресті вулиць Єгорова і Арсенія Тарковського. Під час поверхневої перевірки у салоні мікроавтобуса виявили три предмети, схожі на холодну та вогнепальну зброю.
     
     
    Аналогічна ситуація була наступної ночі близько 2-ї години. Екіпаж патрульних виявили автомобіль Mercedes-Benz 260, у якого не працювала права фара. Проте водій зупинився не одразу, а через декілька кварталів по вулиці Яновського. В цей час водій та пасажир вибігли з автівки і вдались до втечі, проте патрульні їх наздогнали. Потім провели поверхневу перевірку транспорту і знайшли мисливську зброю з ознаками переробки.
     
     
    Патрульні склали на водіїв протоколи за ч.1 ст. 130 КУпАП за відмову від проходження огляду на стан алкогольного сп’яніння, а також винесли постанови за ч.1 ст. 126 КУпАП за непред’явлення відповідних документів на право керування.
     
    У всіх випадках на місце події для подальшого з’ясування обставин та вилучення предметів патрульні викликали слідчо-оперативну групу.
     
     
    Нагадаємо: У Кропивницькому патрульні серед ночі затримали викрадача кабелю