Чим торгують підприємці на Кіровоградщині?

  • 21 черв. 2018 15:30
  • 980
    • Новина Чим торгують підприємці на Кіровоградщині? Ранкове місто. Кропивницький
     
    Роздрібна торгівля Кіровоградської області у січні–березні 2018 року
     
    Підприємства-юридичні особи області, основним видом економічної діяльності яких є роздрібна торгівля, у січні–березні 2018 р. реалізовали споживчих товарів на суму 2 630,1 млн.грн, що на 6,3% більше, ніж у січні–березні 2017 р. Про це повідомляє Головне управління статистики у Кіровоградській області.
     
    Продаж продовольчих та непродольчих товарів у загальному обсязі роздрібного товарообороту займав однакові частки – по 50%.
    Найбільшу частку серед продажу продовольчих товарів у торговій мережі займали напої алкогольні, вироби кондитерські, м’ясопродукти, вироби тютюнові, молоко та продукти молочні, чай, кава, какао та прянощі; сир сичужний, плавлений, кисломолочний; серед непродовольчих товарів – товари фармацевтичні, бензин моторний, газ стиснений та скраплений для автомобілів, аудіо- та відеообладнання, включаючи телекомунікаційне устатковання, автомобілі та автотовари, товари парфумерно-косметичні, газойлі (паливо дизельне).
     
    Частка продажу товарів, що вироблені на території України, становила 65,8% усіх реалізованих товарів у торговій мережі підприємств області.
     
    Нагадаємо: Яке економічне становище населення Кіровоградщини?