Кропивницькі школярки викрили крадія металевих виробів

  • 21 черв. 2018 12:07
  • 1592
    • Новина Кропивницькі школярки викрили крадія металевих виробів Ранкове місто. Кропивницький
     
    Відповідальні і відважні школярки допомогли патрульним виявити ймовірного крадія за лічені хвилини. Про це на ФБ пише Патрульна поліція Кропивницького.
     
    Вчора близько 16-ї години патрульним надійшов виклик про крадіжку металевих виробів по вулиці Архітектора Паученка. Їхню увагу привернуло те, що заявниці 13 років, а разом з нею ще дві подруги.
     
    Інспектори саме патрулювали сусідню вулицю, тому прибули за лічені хвилини. По дорозі вони побачили трьох дівчаток, які жваво махали руками та вказували на пункт прийому металобрухту.
     
    Як з’ясувалось, в цей час чоловік там збував металобрухт. Його впізнали дівчата. Також розповіли, як у них на очах він проник до сусіднього подвір’я і перекинув через паркан металеві предмети. Потім дівчата прослідкували за ймовірним крадієм до перехрестя вулиць Гоголя та Кропивницького, де і зустріли патрульних. 49-річного громадянина інспектори доставили до Кропивницького відділу поліції.
     
    Ми вдячні батькам і педагогам юних героїнь за виховання свідомих громадян. Дівчатам всього 13, 10 і 8 років, навчаються у школі. Вони просто вийшли гуляти на вулицю. Але не змогли стояти осторонь і замовчати про крадіжку, свідками якої стали.
     
    Дівчатка! Інспектори патрульної поліції Кіровоградської області щиро вдячні вам за те, що ви такі хоробрі, безстрашні і відповідальні! Ви – наше майбутнє!