Все про Романа Козьякова.Поліцію Кіровоградщини очолив столичний правоохоронець

  • 20 черв. 2018 14:01
  • 9045
    • Новина Все про Романа Козьякова.Поліцію Кіровоградщини очолив столичний правоохоронець Ранкове місто. Кропивницький
                
    Минулого тижня несподіванкою для багатьох стало оновлення керівництва поліції Кіровоградщини. Найвищу в головному управлінні Національної поліції посаду очолив житель Київщини Роман Козьяков. Голова Нацполіції Сергій Князєв особисто прибув, щоб познайомити підлеглих з новим начальником.
     
    — Прийнято рішення щодо кадрових змін. Начальника поліції в Кіровоградській області полковника Сергія Кондрашенка переведено для подальшої служби до центрального органу управління. На його місце призначено полковника поліції Романа Козьякова, який до теперішнього часу працював заступником начальника головного управління Національної поліції в Київській області. Роман Сергійович в органах з 1994 року. Працював у кримінальній поліції та в поліції превенції. Його попередник Cергій Кондрашенко в апараті голови Нацполіції пройде короткі курси і відбуде на нове призначення. Воно набагато вище, ніж було за останні три роки, — повідомив Сергій Князєв.
     
    Журналісту «Первой городской» вдалося поспілкуватися з Романом Козьяковим.
     
    — Я закінчив середню школу в місті Києві, — розповідає він. — В 1994 році вступив до училища міліції в Києві. По його завершенні працював у карному розшуку міста Києва до 2010 року. Був на різних посадах. Окрім поліцейської освіти також здобув юридичну — закінчив університет імені Шевченка. Встиг попрацювати в багатьох районах міста Києва, а також в Обухівському районі та в Борисполі.
     
    — Як давно почали працювати на попередній посаді?
     
    — З квітня 2016 року був призначений. На посаді заступника начальника ГУНП в Київській області очолював превентивний напрямок.
     
    — Нова посада потребує постійного перебування в Кропивницькому. Винайматиме Вам квартиру управління чи платитимете з власної кишені? Родину будете перевозити до Кропивницького?
     
    — Я квартиру винаймаю сам. Уклав відповідний договір і буду тут мешкати. Щодо родини, на це запитання поки не відповім.
     
    — Чи змінюватимете заступників начальника, керівників районів?
     
    — Я буду спілкуватися з працівниками. Якщо працівники відповідально ставляться до виконання своїх обов’язків, у них є позитивна динаміка в роботі, то з такими людьми працюватимемо далі. У випадку якихось нюансів дамо час виправитись.
     
    Дмитро Семенюк 
     
    Нагдадаємо: Машини, гроші та нерухомість. Які статки має майбутній шеф поліції Кіровоградщини