У Голованівську школярі обирали власний професійний шлях

  • 18 черв. 2018 16:33
  • 1054
    • Новина У Голованівську школярі обирали власний професійний шлях Ранкове місто. Кропивницький
     
    Мальовниче селище Голованівськ привітно зустріло гостей – вихованців дитячих пришкільних оздоровчих таборів всього району, учнів старшої ланки та дошкільнят. Гамірні дітлахи і дорослі зустрілись разом, щоб відзначити свої здобутки за минулий навчальний рік. 
     
    На центральній площі селища школярів очікували приємні сюрпризи: велика кількість різноманітних виставок декоративно-ужиткового мистецтва та дитячих малюнків, майстер- класи і незабутні виступи дитячих хореографічних колективів.
     
    До свята долучились і фахівці Голованівської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості. Учнівська молодь стала активними учасниками різноманітних профорієнтаційних заходів: вікторин, турнірів, інтелектуально-ігрових заходів тощо.
     
    Школярі пройшли профорієнтаційне тестування, ознайомилися з барометром професій, описами різних спеціальностей, а також переліком професій, що користуються попитом на ринку праці.
     
    Сподіваємося, що всі ці діти знайдуть своє покликання в житті, правильний професійний шлях, який допоможе їм реалізувати свій особистий професійний потенціал.
     
     
    На Кіровоградщині для роботодавців провели семінар з приводу працевлаштування працівників