На Кіровоградщини поліцейські проводять відпрацювання області

  • 18 черв. 2018 11:07
  • 716
    • Новина На Кіровоградщини поліцейські проводять відпрацювання області Ранкове місто. Кропивницький
     
    За дорученням начальника обласного главку відомства, працівники поліції проводять комплекс заходів, спрямованих на профілактику порушень на вулицях та у громадських місцях. Про це повідомляє Сектор комунікації поліції Кіровоградської області.
     
    Основна мета відпрацювання – не лише посилення превентивних заходів, а й, у першу чергу, налагодження взаємодії та зворотного зв’язку між поліцією та громадою.
     
    «У вихідні та святкові дні в усіх населених пунктах Кіровоградщини збільшено кількість піших патрулів. Перебуваючи у місцях масового відпочинку: парках, скверах та на вулицях люди почуватимуть себе спокійніше, коли поруч будуть захисники порядку. Таким чином, зможемо зменшити градус криміногенної ситуації в регіоні та покращити профілактичну роботу з попередження вуличної злочинності», - зазначає начальник поліції Кіровоградської області Роман Козьяков.
     
    За добу відпрацювання поліцейські склали адміністративні матеріали: стосовно водіїв за порушення правил безпеки дорожнього руху, керування транспортними засобами у стані алкогольного сп'яніння, вчинення насильства в сім’ї, придбання самогону та розпивання алкогольних напоїв у громадських місцях, порушення правил адміністративного нагляду.  
     
     
    Нагадаємо: На Кіровоградщині чоловік вирощував у себе на городі коноплю