На Кіровоградщині для роботодавців провели семінар з приводу працевлаштування працівників

  • 15 черв. 2018 16:06
  • 997
    • Новина На Кіровоградщині для роботодавців провели семінар з приводу працевлаштування працівників Ранкове місто. Кропивницький
     
    Роботодавці Онуфріївщини дізнавались про наслідки нелегального працевлаштування найманих працівників
     
    Днями в приміщенні Онуфріївської районної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості за участі головного державного інспектора Управління Держпраці в Кіровоградській області Інни Кривенко провели семінар для роботодавців стосовно питання легалізації найманої праці, Порядку здійснення державного контролю за дотриманням законодавства про працю та Порядку здійснення державного нагляду за дотриманням законодавства про працю. Загалом у семінарі взяли участь 27 роботодавців Онуфріївського району.
     
    У ході зустрічі були надані кваліфіковані роз’яснення щодо прийому на роботу працівників, подання повідомлення та звіту до державної фіскальної служби, штрафні санкції за порушення у сфері праці для юридичних та фізичних осіб, що використовують найману працю. 
     
    Учасники семінару мали змогу особисто поспілкуватися з головним державним інспектором Управління Держпраці в Кіровоградській області та отримати кваліфіковані відповіді на запитання. 
     
    В.Крамаренко, провідний фахівець з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг Онуфріївського районного центру зайнятості
     
    Нагадаємо: На Кіровоградщині переселенців навчали фінансової грамотності