Викрали крани, 30 рулонів паперу та форму працівника. Поліція розшукує туалетних крадіїв (ФОТО)

  • 14 черв. 2018 15:00
  • 1611
    • Новина Викрали крани, 30 рулонів паперу та форму працівника. Поліція розшукує туалетних крадіїв (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    Минулої ночі невідомі крадії пограбували комунальний туалет на території Ковалівського парку у Кропивницькому. Серед награбованого була навіть форма працівника туалету. Наразі причетних до злочину встановлює поліція. Про це журнаілсту сайту “Утренний город” повідомив начальник КП “Благоустрій” Віктор Луценко.
     
    - Було викрадено три обігрівача, 30 рулонів туалетного паперу, 5 літрів рідкого мила та чотири крани. Дві сушилки для рук були просто відірвані та залишені на місці злочину. Дивує те, що злодії почупили навіть комплект спецодягу працівника туалету, - зазначив Віктор Луценко.
     
    За його інформацією, на місце була викликана поліція. Наразі підпримство встановлює суму завданих збитків, але вже зараз Віктор Луценко наголошує, що вона є чималою. 
     
    - Тільки обігрівачі, які ми вмикаємо в зимово-осінній період, коштували 3 500 гривень за штуку, - наголосив Віктор Луценко.
     
    Світлана Барвінок
     
     
    Нагадамо: Учора ввечері у кропивницьких дворах загубився восьмирічний школяр