Слава Герою! Попрощатися з загиблим на сході Ігорем Французаном прийшло кілька сотень містян (ФОТО)

  • 14 черв. 2018 11:55
  • 2367
    • Новина Слава Герою! Попрощатися з загиблим на сході Ігорем Французаном прийшло кілька сотень містян (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    Молодший сержант Ігор Французан загинув 6 червня 2018 року в Донецькій області в результаті отриманих  не сумісних з життям ран під час бойових дій.
     
     Сьогодні на території Алеї слави Рівнянського кладовища пройшли похорони полеглого героя.
    Попрощатися з бійцем прийшло кілька сотень містян та жителів області, серед яких його рідні та друзі, військові побратими та інші. Пам’ять Ігоря Французана вшанували хвилиною мовчання. Єпископ Кропивницький та Голованівський Марк провів поминальну літургію. Присутні поклали квіти до тіла бійця.
     
     
    Ігор Французан, молодший сержант, командир відділення зенітного артилерійського взводу військової частини А3137. Народився боєць 27 серпня 1976 року в селі Пенькіно Новомиргородського району Кіровоградської області. Закінчив Пастирську загальноосвітню школу I-III ступенів, пройшов військову строкову службу. В серпні 2015 року був призваний по мобілізації до Кіровоградського об’єднаного міського військового комісаріату. З квітня 2017 року підписав контракт зі Збройними силами України з подальшим відбуттям в зону АТО.
     
     
    Світлана Барвінок
     
     
    Нагадаємо: На приміщенні школи у Кропивницькому відкрили дошку бійцю АТО (ФОТО)