На Кіровоградщині двоє п’яних молодиків під час сварки вбили 36-річну жінку

  • 12 черв. 2018 14:09
  • 992
    • Новина На Кіровоградщині двоє п’яних молодиків під час сварки вбили 36-річну жінку Ранкове місто. Кропивницький
     
    Працівники поліції розслідують обставини вбивства жінки. За попередніми даними, у ході сварки двоє чоловіків завдали потерпілій тілесних ушкоджень, які виявилися для неї несумісними з життям. Про це повідомляє Долинський відділ поліції Кіровоградської області.
     За скоєне особам загрожує покарання – до 15 років позбавлення волі.
     
    До Долинського відділу поліції надійшло повідомлення сільського голови одного з населених пунктів про виявлення тіла жінки без ознак життя.
    Поліцейські прибули на місце події та встановили особу потерпілої. Нею виявилася 36-річна місцева жителька. 
     
    У ході проведення першочергових заходів оперативники вийшли на слід двох односельців, 25 та 26 років, причетних до скоєння тяжкого злочину. 
    Попередньо встановлено, що чоловіки, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння, побили жінку під час сварки. Від отриманих тілесних ушкоджень вона померла на місці.
     
    За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.
     
    Осіб затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання щодо обрання зловмисникам міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
     
    Нагадаємо: На Кіровоградщині потонув одинадцятирічний хлопчик