Найкращі журналісти–рибалки Кропивницького працюють у «Новій газеті»

  • 11 черв. 2018 17:06
  • 1701
    • Новина Найкращі журналісти–рибалки Кропивницького працюють у «Новій газеті» Ранкове місто. Кропивницький
     
    Журналісти «Нової газети» вперше стали чемпіонами міста Кропивницького зі спортивного рибальства. Свою майстерність кращих рибалок підтвердила команда видання у складі Ігоря Крушеницького та його сина Сашка. Про це пише сайт Міська рада Кропивницького.
     
    Традиційний дванадцятий чемпіонат серед журналістів–рибалок цьогоріч гостинно приймав «Козацький хутір» поблизу Компаніївки.
     
     
    Ранкова злива аж ніяк не злякала досвідчених майстрів пера: від самого ранку вони активно включилися в змагальний процес. Конкуренція була високою, клювало жваво, і на фініші переможця визначив якийсь один-єдиний карасик.
     
    У впертій боротьбі друге місце, теж вперше в історії турнірів, виборов відділ по роботі із засобами масової інформації міської ради. Доки спеціалісти відділу Леона Клокова і Алла Резніченко чаклували над юшкою і шашликом, їхні чоловіки Ігор та Антон гідно презентували прес-службу у складному мистецтві рибальства. «Бронза» змагань виявилася в активі чи не найдосвідченішого рибалки серед журналістів - кореспондента газети «Україна – Центр» Сергія Полуляха.
     
     
    Але головним призом чемпіонату для всіх, без виключення, його учасників став гарний настрій і можливість відпочити у мальовничому куточку рідного краю. Тож щира подяка від журналістів за сприяння у проведенні чемпіонату міському голові Андрію Райковичу, секретарю міської ради Андрію Табалову, начальнику управління розвитку транспорту та зв'язку міської ради Олександру Вергуну і, безумовно, працьовитому і гостинному господарю «Козацького хутора» Олександру Хільченку.
     
    Фото: Олег Шрамко