До Кропивницького з візитом приїде Єгор Фірсов

  • 8 черв. 2018 10:21
  • 824
    • Новина До Кропивницького з візитом приїде Єгор Фірсов Ранкове місто. Кропивницький
     
    Сьогодні, 8 червня, о 12:00 у Прес-клубі міста Кропивницького (вул. Соборна, 1-А, ТЦ «Копілка», 3 поверх) відбудеться прес-конференція Єгора Фірсова, народного депутата Верховної Ради  VII-го і VIII скликань, члена партії «Громадянська позиція».
     
    Під час прес-конференції екс-депутат та політик прокоментує останні важливі суспільно-політичні подій в країні, розповість про важливість об’єднання демократичної опозиції для підтримки єдиного кандидата в Президенти, та про прийняття законопроекту про Антикорупційний суд.
     
    Учасники прес-конференції:
    Фірсов Єгор Павлович – Народний депутат України VII - VIII скликанm. Партія «Громадянська позиція»
    Жимінюк Олександр Володимирович - голова Кіровоградської обласної організації Партії «Громадянська позиція»
     
    Довідково: Єгор Фірсов уродженець Донецька, народний депутат від УДАРу у ВР VII-го скликання. Виступав проти об’єднання УДАРу, обласний осередок якого очолював у Донецькій області, з Блоком Петра Порошенка. Після злиття політичних сил став народниv депутатом від Блоку Петра Порошенка у ВР VIII-го скликання.
     
    У лютому 2016-го вийшов із фракції БПП після скандального звільнення Міністра економічного розвитку і торгівлі Айвараса Абромавичуса, заявивши, що не може перебувати в «пропрезидентській» фракції з Ігорем Кононенком. Він також був одним із 9 членів фракції, які проголосували за складання Кононенком депутатських повноважень.
    Айварас Абрамавичус, як відомо, подав у відставку, звинувативши Ігоря Кононенка у спробах контролювати діяльність міністерства та здійснювати через нього оборудки.
    Після виходу з фракції БПП, був позбавлений депутатського мандату.
     
    "Залишатися у фракції разом з Кононенком я більше не можу, тому що не згоден покривати його корупційну діяльність і не хочу, щоб мене асоціювали з нею. Розумію, що колишні колеги можуть помститися і позбавити мене мандата, але я не тримаюся за депутатське крісло. На відміну від корумпованої верхівки БПП, воно не приносить мені грошей", - прокоментував своє рішення покинути фракцію Фірсов виданню «Лівий берег».
     
    В 2017-ому році створив та очолив політичну партію «Альтернатива», заявивши, що вона має стати проукраїнською альтернативою «Опозиційному блоку» на Донбасі.
     
    На початку травня «Альтернатива» приєдналася до політичної партії «Громадянська позиція», яку очолює один із лідерів президентських рейтингів Анатолій Гриценко.
     
    Незалежний громадський прес-центр
    press@kirovograd.net