Жителя Світловодська, який врятував хлопчика, нагородили грамотою

  • 6 черв. 2018 12:09
  • 882
    • Новина Жителя Світловодська, який врятував хлопчика, нагородили грамотою Ранкове місто. Кропивницький
     
    Начальник Управління Віталій Миронюк відзначив героя-рятівника, який не дав дитині загинути у воді.
     
    5 червня під час оперативної наради начальник Управління ДСНС в області полковник служби цивільного захисту Віталій Миронюк відзначив Грамотою У ДСНС України в області Олександра Опару – чоловіка, який виявив рішучість та особисту відвагу при рятуванні дитини, яка тонула. Про це повідомляє прес-служба У ДСНС в області.
     
    Вручаючи грамоту рятівникові, Віталій Миронюк подякував Олександру за дійсно відважний вчинок. Як досвідчений рятувальник начальник Управління особисто знає, що саме рішучість, миттєва реакція та грамотні дії – головна запорука успіху під час надзвичайних подій. Не розгубитись, вірно оцінити обстановку та без зволікань кинутись на допомогу – це риса справжнього чоловіка та громадянина. 
     
     
    Нагадаємо, що у Світловодську Кіровоградської області семирічний хлопчик Назар під час прогулянки біля Дніпра з крутим та скелястим берегом, збитий хвилями шторму, впав у воду. Жінка – свідок події - покликала на допомогу. Саме Олександр Опара опинився поруч та без вагань кинувся за хлопчиком, який на той момент вже був під водою без тями. Витягнувши хлопчика на берег, Олександр надав першу долікарську допомогу дитині, цим самим не втративши дорогоцінний час для реанімації при утопленні. Завдяки Олександрові хлопчик живий та здоровий.
     
     
    Нагадаємо: Поліцейських нагородили за участь у благодійному марафоні