Що підготував художній музей для своїх відвідувачів?

  • 5 черв. 2018 14:35
  • 916
    • Новина Що підготував художній музей для своїх відвідувачів? Ранкове місто. Кропивницький
     
    Кіровоградський обласний художній музей повідомляє про такі заходи, що відбудуться в ньому протягом цього тижня:  
     
    7 червня о 15.00 у відділі музею — картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» - відбудеться майстер-клас із виготовлення виробів з пластиліну «Літо» (необхідні матеріали: пластилін, дощечка, стеки). Запрошено дітей і дорослих. Проводить його художник І категорії відділу обласного художнього музею — картинної галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» Оксана Віжевська.
     
     
    Протягом тижня відбудуться заходи з організації літнього відпочинку та оздоровленню дітей (забезпечення екскурсійного обслуговування дітей та підлітків із пришкільних таборів відпочинку із використанням інтерактивних форм роботи).
     
    У відділі обласного художнього музею — картинній галереї Петра Оссовського «Світ і Вітчизна» триває безстрокова акція «Замаскована турбота» (плетіння маскувальних сіток для військових). Долучитися можуть усі охочі в робочий час музею. Також у музеї діє програма для дітей і батьків «Залиш дитинку на годинку» (мистецькі цікавинки: майстер-класи, ігри, перегляд мультиплікаційних фільмів тощо). Протягом тижня триває організація державної реєстрації шлюбу в межах пілотного проекту «Шлюб за добу».  
     
    Нагадаємо: У художньому музеї відкрилася виставка «Країна дитинства» (ФОТО)