У Кропивницькому правоохоронці викрили наркоторговця

  • 5 черв. 2018 12:54
  • 1038
    • Новина У Кропивницькому правоохоронці викрили наркоторговця Ранкове місто. Кропивницький
     
    У Кропивницькому правоохоронці викрили чоловіка, причетного до збуту психотропних речовин
     
    Працівники управління протидії наркозлочинності поліції області разом зі співробітниками Служби безпеки України в області припинили злочинну діяльність 34-річного місцевого жителя. Про це повідомляє управління протидії наркозлочинності поліції Кіровоградської області
     
    Правоохоронці отримали інформацію про вчинення громадянином кримінального правопорушення, яка у ході перевірки знайшла своє підтвердження.
     
    «4 червня під час проведення санкціонованого обшуку за місцем мешкання кропивничанина знайшли метамфетамін вагою близько 55 грамів. 
    За попередніми даними, вартість «психотропу» за цінами чорного ринку становить близько 70 тисяч гривень.
     
    За результатами експертиз за цим фактом буде прийнято рішення щодо притягнення особи до кримінальної відповідальності за ч. 1 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їхніх аналогів) Кримінального кодексу України», - розповів т.в.о. начальника управління протидії наркозлочинності поліції області Сергій Дорофеєв.
     
     
    Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 4 до 8 років.
    У даний час особу затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.
     
    Якщо вам відома інформація про осіб, причетних до вчинення наркозлочинів, не залишайтесь байдужими, повідомте за телефоном гарячої лінії 095 189 4350, на електронну пошту: кirovohrad@antidrug.gov.ua або безпосередньо до управління за адресою: м. Кропивницький, вул. Велика Перспективна, 30. Конфіденційність гарантується.