У Кропивницькому патрульні розшукали нападників у травмпункті

  • 4 черв. 2018 16:27
  • 912
    • Новина У Кропивницькому патрульні розшукали нападників у травмпункті Ранкове місто. Кропивницький
     
    За три години патрульні виявили ймовірних грабіжників. Про це на ФБ повідомляє Патрульна поліція Кропивницького.
     
    Вчора, 3-го червня, близько 9-ї години ранку патрульним надійшов виклик про грабіж у розважальному закладі по вулиці Вокзальна. 
    На місці події заявник розповів, що у нього виник конфлікт з двома невідомими йому особами. В цей час вони зірвали з хлопця сумку, в якій були паспорт, посвідчення учасника бойових дій та гроші в сумі близько 1 200 гривень.
     
    Під час відпрацювання прилеглої території вказаних осіб патрульні не виявили. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.
     
    А через три години, близько 12-ї, на службовий планшет надійшов виклик про тілесні ушкодження. Прибувши до травмопункту лікарні по вулиці Короленка, патрульні виявили двох осіб, схожих за описом по ранковому виклику. Вони повідомили, що отримали тілесні ушкодження вранці під час конфлікту по вулиці Вокзальна.
     
    Відповідно до ст. 34 ЗУ «Про Національну поліцію» патрульні провели поверхневу перевірку чоловіків, під час якої у одного з них знайшли у кишені штанів паспорт на ім’я заявника та банківські картки.
     
    Обох зловмисників було запрошено до Кропивницького відділу поліції.
     
    Шановні громадяни! Якщо ви стали жертвою чи свідком злочину, негайно телефонуйте за номером 102. Чим швидше ви звернетесь до поліції, тим більша ймовірність затримання злодіїв по гарячим слідам!
     
    Нагадаємо: Містичне депо: Потяг з Кіровоградщини другий раз поспіль збиває людину насмерть