Як у художньому музеї навчалися вишивати стрічками

  • 1 черв. 2018 17:01
  • 2669
    • Новина Як у художньому музеї навчалися вишивати стрічками Ранкове місто. Кропивницький
     
    У Кіровоградському обласному художньому музеї студенти "Натхнення" навчалися вишивати квіти стрічками. Про це на ФБ пише науковий співробітник КОХМу Оксана Віжевська
     
     
    31 травня у відділі Кіровоградського обласного художнього музею - картинній галереї Петра Оссовського "Світ і Вітчизна" пройшов майстер-клас із вишивання стрічками "Квіти", який проводила майстриня з вишивки та аплікації стрічками Алла Соловьева. Захід проходив в рамках творчої майстерні для "студентів" громадської організації "Університет третього віку - Натхнення" на базі Центральноукраїнського педагогічного університету імені Володимира Винниченка, які є постійними відвідувачами різноманітних заходів, виставок та лекцій, що проводяться в стінах нашого музею.
     
     
     Учасники майстер-класу із захопленням вчились робити квітку іриса за допомогою циганської голки та стрічок різної ширини. Пані Алла із задоволенням відповідала на всі запитання та надавала поради щодо особливостей вишивки стрічками. Дякумо, що завітали на наш захід та запрошуємо на наступні майстер-класи!
     
     
     
    Нагадаємо: У Кропивницькому буде представлена легендарна вистава "Майстер і Маргарита"