Юна художниця відкрила власну виставку у Кропивницькому до Дня захисту дітей (ФОТО)

  • 31 трав. 2018 10:07
  • 1794
    • Новина Юна художниця відкрила власну виставку у Кропивницькому до Дня захисту дітей (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
     
     29 травня  у Кіровоградському обласному художньому музеї відкрилась виставка творів Софії Чорної «Мій світ, моя мрія» до Міжнародного дня захисту дітей. Про це у ФБ пише Анатолій Кімнатний
     
    "Софійка Чорна народилась 28 жовтня 2009 року в Кіровограді. З раннього дитинства любила малювати. Зараз навчається в третьому класі «Комунального закладу «Навчально-виховне об’єднання І-ІІІ ступенів «Мрія» Кіровоградської міської ради Кіровоградської області». Займається танцями, музикою, відвідує художню арт - студію «Індіго» під керівництвом Ганни Іванової.
     
     
     
    Треба зазначити, що роботи Софії не вперше представлені в стінах обласного художнього музею. Минулого року юна художниця стала учасницею VIII Великоднього Благодійного Аукціону. Її «Кіт у чоботях» з успіхом був реалізований під час проведення заходу.
     
     
    В експозиції представлено майже 30 робіт, виконаних в різноманітних техніках – акриловими фарбами, у техніці олійного живопису, батику. Тут можна побачити пейзажі, натюрморти, зображення тварин. Це твори, виконані в період з 2016 по 2018 роки.
     
     
    У всіх, хто завітає на виставку, буде можливість не лише отримати естетичне задоволення, а й долучитися до доброї справи. Виставка має на меті привернути увагу до проблеми 6-місячної Олександри Волкової, яка потребує пересадки печінки. Кошти, які будуть отримані за рахунок продажу представлених картин та внесків благодійників підуть на оплату операції для маленької Олександри. Поспішайте долучитися, адже велика кількість робіт з виставки вже знайшла своїх власників!!!" - йдеться у повідомленні.
     
     
    Нагадаємо: Двоє видатних українських митців привезли до Кропивницького виставку автора мультфільмів про козаків (ФОТО, ВІДЕО)