Літні розваги з «INVITRO» У Дендропарку

  • 30 трав. 2018 17:00
  • 1445
    • Новина Літні розваги з «INVITRO» У Дендропарку Ранкове місто. Кропивницький
     
    Цієї неділі кропивницький Дендропарк перетворився на справжнє дитяче містечко розваг з катанням на поні та іграми з аніматорами. Свято для наймолодших кропивничан організували представники незалежної медичної лабораторії «INVITRO» у Кропивницькому. Захід був присвячений Міжнародному дню захисту дітей. 
     
    На свято завітали близько півсотні дітей разом з батьками. Протягом трьох годин найменші відвідувачі Дендропарку весело проводили час, граючи в рухливі ігри, танцюючи та співаючи. Гостями програми стали персонажі мультфільмів — міньйони та принцеса. Усі охочі мали змогу покататися на поні та отримати аквагрим від місцевих художників. 
    Також у рамках заходу кропивничанам розповіли, чому важливо вчасно проходити медичне обстеження та здавати аналізи. За словами організаторів, таке свято лабораторія проводить уперше. Його метою є не лише організація дозвілля малечі, а й привернення уваги батьків до необхідності регулярного медичного обстеження дітей. 
     
    — Розваги для дітей у Дендропарку — це наш подарунок для міста Кропивницького. Участь безкоштовна для всіх відвідувачів. Таке свято ми організовуємо вперше. У червні плануємо провести ще п’ять подібних у містах Кривий Ріг, Дніпро, Павлоград, Вінниця та Краматорськ. Ми вирішили організувати ці заходи до Дня захисту дітей з метою нагадати батькам, що необхідно перевіряти здоров’я дітей від народження, так само як і дорослих. Адже ми ніколи не знаємо, які процеси відбуваються в нашому організмі. Хворобу завжди краще попередити, ніж лікувати. Тому варто проходити повний медичний огляд, у тому числі здавати основні аналізи, хоча б раз на рік, — розповідає менеджер компанії «INVITRO» Ганна Гордієнко.
     
    Незалежна медична лабораторія «INVITRO» з’явилася в Україні у 2010 році. Її вирізняє те, що вона ставить ті аналізи, які є справжніми і дійсно необхідними пацієнту.
     
    — У 90–х медичним закладам було вигідно лікувати людей роками і не ставити «вигідний» діагноз відразу. Лікарі були у специфічних відносинах з лабораторіями: вони вказували, який аналіз потрібно поставити, і лабораторія його ставила. Лабораторія «INVITRO» є незалежною і не співпрацює ні з якими лікарнями, лише з клієнтами, — коментує Ганна Гордієнко. 
     
    Зараз офіси компанії знаходяться у 26 найбільших містах України. Клієнтам пропонують пройти такі аналізи: гематологічні, біохімічні, гормональні, імунологічні, мікроскопічні та цитологічні дослідження, дослідження сечі та калу, діагностика інфекційних захворювань тощо.
     
     
    — «INVITRO» спеціалізується на більш ніж 300 видах аналізів, починаючи від найпростіших, таких як рівень цукру в крові, і закінчуючи аналізами на ВІЛ/СНІД. Правильність аналізів ми перевіряємо щороку через системи зовнішньої оцінки якості досліджень, в тому числі ВОК (Bio–Rad, США) і RIQAS (Randox, Великобританія). Нам надсилають аналізи, ми їх перевіряємо, ставимо діагноз і надсилаємо експертам. За час існування лабораторії нам жодного разу не сказали, що діагноз встановлений неправильно. До нас приходять як з направленням з поліклініки, так і без нього. В лабораторії кожен клієнт проходить такий шлях: реєстрація на рецепції, де він залишає свої дані та вказує, коли і у якій формі йому краще забрати результати, після чого проводиться власне збір аналізів. Це відбувається швидко, максимум півгодини. Після процедури можна відпочити у спеціально обладнаному куточку. Також ми пропонуємо послугу виїзду додому до пацієнта. Ми беремо аналізи у немовлят з народження. Дітям вручаємо льодяник та повітряну кульку. Потім вони приходять до нас знову як на свято. Порівняно з іншими приватними лабораторіями ціни у нас практично не відрізняються. З державними лікарнями різниця є, бо ми використовуємо лише дороговартісні якісні реактиви, — наголошує Ганна Гордієнко. 
    Результати аналізів можна отримати протягом одного–двох робочих днів на електронну адресу або особисто. Сповіщення про готовність результатів співробітники лабораторії надсилають смс–повідомленням.
     
     
    У Кропивницькому лабораторія «INVITRO» відкрилась у грудні 2013 року. Вона розташована за адресою: вул. Велика Перспективна, 12. Деталі за номером: 0(800)50–90–90, та на офіційному сайті лабораторії:  www.invitro.ua.
     
    Нагадаємо: Чим небезпечна хвороба котячих подряпин?