Як військовослужбовець з Кропивницького врятував життя доньці під час обстрілу (ВІДЕО)

  • 30 трав. 2018 10:22
  • 1602
  •  
    В зоні АТО поранено військовослужбовця з Кропивницького.. П'ятеро поранених військовослужбовців гелікоптером евакуювали з передової і доправили до Дніпровської лікарні ім. Мечникова протягом вихідних. Про це повідомляє 5 канал 
     
    Загрози життю трьох поранених немає. Вони перебувають у стані середньої тяжкості. А ще двоє − у вкрай тяжкому стані. Про це інформує "5 канал".
     
    Як стало відомо, 48-річному військовослужбовцеві уламок снаряда влучив у голову під час обстрілу під селищем Нікольське на Донеччині. Він накрив собою 26-річну дочку, яка служить у ЗСУ медиком.
     
    Батько й дочка родом із Кропивницького. Нині пораненого вже прооперували − у нього набряк мозку. Ще одного − 35-річного військовослужбовця з Харківщини поцілив снайпер. Медики намагаються стабілізувати його стан.
     
    "Украй важке поранення у батька. Ви бачите – велика гематома, він своїм тілом прикрив свою доньку, проте стан такий тяжкий, що доведеться не одну добу проходити лікування у реанімаційному відділенні. Інший потерпілий зазнав поранення в голову. Поламані кістки черепа, є метал в голові. Украй важкий", − зазначає головний лікар Дніпропетровської обласної лікарні ім. Мечникова Сергій Риженко.