У Кропивницькому п’яний чоловік зламав носа поліцейській

  • 29 трав. 2018 09:34
  • 1121
    • Новина У Кропивницькому п’яний чоловік зламав носа поліцейській Ранкове місто. Кропивницький
     
     
    Кропивничанину загрожує кримінальна відповідальність через нанесення тілесних ушкоджень патрульній. Про це на ФБ повідомляє Патрульна поліція Кропивницького.
     
    27 травня, близько 15-ї години, екіпаж патрульних прибув на терміновий виклик по вулиці Сагайдачного. Заявниця повідомила, що її побив власний чоловік, а потім забрав дитину і поїхав за місцем проживання. За вказаною адресою знайшли 33-річного чоловіка з явними ознаками алкогольного сп’яніння.
     
    На вимогу поліцейських прослідувати до відділу поліції чоловік відмовився та почав вести себе агресивно. Під час затримання він вдарив патрульну кулаком в обличчя.
     
    Після цього зловмисник побіг за будинок. При спробі патрульних затримати його почав кидатись в них цеглою. Потім схопив металевого лома і направився у бік поліцейського. Для виклику допоміжних сил патрульний два рази вистрилив угору з табельної вогнепальної зброї.
     
    У подальшому зловмисника затримали та доставили до Кропивницького відділу поліції.
     
    Поліцейській було викликано "карету швидкої допомоги" та доставили до лікарні з попереднім діагнозом: закритий перелом носа.
     
    Наразі за фактом нанесення ушкоджень патрульній відомості внесено в ЄРДР за ст. 345 Кримінального Кодексу України (погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу). Зловмисника затримано в порядку, передбаченому ст. 208 КПК України. Тривають слідчі дії. 
     
     
    Нагадаємо: Гаю десантників п’яний водій BMW 525 I наїхав на припаркованний Ford Focus