Що цікавого відбудеться у Кропивницькому у неділю, 27 травня? (Марафон, Марш, Фестиваль)

  • 26 трав. 2018 18:01
  • 1052
    • Новина Що цікавого відбудеться у Кропивницькому у неділю, 27 травня? (Марафон, Марш, Фестиваль) Ранкове місто. Кропивницький
     
    Хто ще не долучився до благодійного марафону?
     
    Команда Kro Run Club запрошує пробігти центральними вулицями Кропивницького, набережної річки Інгул та приєднатися до бігового руху міста. 
     
    Благодійний забіг 1,8 км - це можливість змінити світ, допомогаючи іншим.  4,5 км - для тих, хто тільки почав ставити собі амбітні цілі. 10 км  - якщо ти невпинно тренуєшся і готовий до нових звершень. 21,097 км - ти справжній герой, тебе не спинити!
     
    На фініші тебе чекатиме дизайнерська медаль (оплачується додатково) і фінішне фото на пам'ять. Для найменших бігунів - безкоштовні дитячі забіги. На території стартового містечка відбуватиметься розважальна програма з майстер-класами та активними розвагами для всіх.
     
     
    У Кропивницькому відбудеться Марш Героїв України
     
    27 травня, у неділю, на честь Героїв України пройде Марш центральними вулицями міста Кропивницького. Урочиста хода розпочнеться о 12:00 від Янгола-охоронця, далі  колона попрямує до площі Героїв Майдану, на котрій відбудеться мітинг і покладання квітів.
     
     
    Кропивничан запрошують на Фестиваль вуличної їжі
     
    Клуб рестораторів, створений за ініціативи Бізнес-школи "WAKE UP", підтримує марафон і планує годувати учасників та вболівальників смачною їжею! Це будуть кафе "Крила", ресторан Wine & Tapas, а також Кафе "Счастье", какао-бар Пудинг - кондитерская, ресторан "Шинок", кейтерингова компанія Авокадо-кейтеринг, бар Ne Speshi Bar та Черчіль Паб, а також кафе "Зефір", кафе "Їжак" та дисконтна мережа "Любимый город". 
     
    Фестиваль вуличної їжі проходитиме на Козачому острові з 9:00 до 21:00