Помічник машиніста з Помічної помер на Миколаївщині після того, як потягом збив жінку (ФОТО)

  • 25 трав. 2018 17:45
  • 6480
    • Новина Помічник машиніста з Помічної помер на Миколаївщині після того, як потягом збив жінку (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    Помічник машиніста з міста Помічна Кіровоградської області вийшов перевірити стан жінки, яку збив потяг, та вирушив за допомогою. Діставшись найближчої підстанції, він  помер. Подія сталася вчора о 17:00 на залізничному переїзді між селами Токарівка та Михайлівка у Веселинівському районі Миколаївської області. Про це журналісту сайту “Утренний город” повідомила речниця ГУНП в Миколаївскій області Олена Бережна.
     
    “Так. Машиніст та помічник машиніста є жителями міста Помічна. Після випадку помічник вийшов з кабіни перевірити стан жінки та, діставшись до найближчої підстанції, помер. Наразі причини смерті з’ясовуються”, - повідомила речниця ГУНП в Миколаївській області Олена Бережна.
     
    Як зазначають в прес-службі поліції, зі свідчень свідків, потерпіла пропустила один потяг та не помітила другий - товарний, той, що рухався у зустрічному напрямку. Від отриманих тілесних ушкоджень жінка померла. 
     
     
    За фактом смерті чоловіка, як того вимагає процедура у подібних випадках, розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 КК України «Умисне вбивство».
     
    Слідчі дії тривають.
     
    Дмитро Семенюк
     
     
    Нагадаємо: Дівчину, що потрапила під тепловоз, врятувати не далось