Кропивничани, потрібно допомогти пораненому ястребу

  • 25 трав. 2018 19:01
  • 926
    • Новина Кропивничани, потрібно допомогти пораненому ястребу Ранкове місто. Кропивницький
    Жителів Кропивницького просять допомогти врятувати пораненого яструба, якого знайшли містяни. Про це повідомляється на сторінці зоозахисної організації "БІМ" у Фейсбуці.
     
    За інформацією, птаха відвезли до ветлікарні «ЛюксВет», що на Балашівці. Яструба оглянули та виявили, що в птаха пошкоджене крило. Вчора була проведена операція, яка обійшлася Марині в 900 гривень.
     
     
    "З наркозу птах вийшов добре. Призначено курс лікування, треба робити уколи. Люди добрі, якщо у когось є досвід поводження з такими птахами, будь ласка, відгукніться! Це не просто пташка. Їй потрібно харчуватися мишами або курчатами. Треба п’ять днів робити уколи. Птаху потрібен час на реабілітацію. У волонтера Марини, яка опікується яструбом, немає досвіду поводження з птахами. Може ви зможете знайти в інтернеті орнітологічні центри, заповідники або знаєте людей, які мають досвід роботи з такими птахами, просимо всю інформацію повідомляти Марині. Поділіться досвідом, номерами, всім, що є. Якщо птха треба буде перевезти в інше місто, область, то Марина готова розглянути і такий варіант", - повідомляють волонтери.
     
     
    "Яструбу сьогодні треба робити укол. Викликати додому лікаря або відвезти в клініку Марина не зможе, тому що з фінансами тепер складно. Допоможіть, можливо, зможете відвезти її або сплатити виклик лікаря. Будемо дуже вдячні!" – йдеться у повідомленні.
    Бажаючі допомогти можуть переказати кошти на картку Приватбанку: 4731 2191 0010 0704 на ім'я Дорош Катерини Геннадіївни.
     
    Номери Марини:
    0 (99) 453 34 87
    0 (96) 498 60 14 - на цьому номері «Viber".