Як на Кіровоградщині бійці АТО змагалися у стрільбі (ФОТО)

  • 25 трав. 2018 13:26
  • 1371
    • Новина Як на Кіровоградщині бійці АТО змагалися у стрільбі (ФОТО) Ранкове місто. Кропивницький
     
    Десятеро бійців АТО на території стрілецького полігону поблизу  Новгородки змагалися за першість у стрільбі з автомату. До змагань долучилися учасники АТО з районів,  Кропивницького, а також Львівської та Івано-Франківської областей. 
     
    Після першого туру змагань (збірка автомата та стрільба стоячи з дистанцї) були визначені п’ять кращих, які змагалися між собою. Друга вправа – зміна магазину на швидкість. Третя вправа – стрільба з елементами фізичної підготовки. Четверта вправа – стрільба в русі та фінальна вправа – стрільба по різним мішеням. 
     
     
    Як зазначив керівник полігону Дмитро Борисенко, такі змагання проводять для воїнів, щоб вони згадали навички здобуті в зоні АТО та поспілкувалися з побратимами. 
     
    - В нашому клубі ми вчимо стріляти та користуватися автоматом. Бійці тут можуть згадати бойові дні, поспілкувалися з іншими воїнами та обмінялися спогадами, - розповів Дмитро Борисенко.
     
    За словами організатора змагань, наразі в Україні аналогів таким змаганням немає. Наразі стрілецькі змагання проводять рідко, але докладаються зусилля, щоб їх проводити частіше.
     
    Світлана Барвінок