Фахівці юстиції Кіровоградщини допомогли відстояти права постраждалих від рейдерства у суді

  • 25 трав. 2018 09:28
  • 787
    • Новина Фахівці юстиції Кіровоградщини допомогли відстояти права постраждалих від рейдерства у суді Ранкове місто. Кропивницький
     
    Акціонери ПАТ «Пересувна механізована колона 140» поновили свої корпоративні права після проведення незаконних реєстраційних дій. 
    Як повідомив керівник обласної юстиції Вадим Гуцул, постраждалі звернулися до фахівців управління з відповідною заявою, на підставі якої Мін’юст провів камеральну перевірку державного реєстратора Новгородківської селищної ради Оксани Желікової. 
     
    «Державний реєстратор незаконно внесла зміни щодо керівника, засновників, підписантів і зміну місця знаходження юридичної особи ПАТ «Пересувна механізована колона 140». За результатами проведення камеральної перевірки їй було заблоковано доступ у Єдиному державному реєстрі», – прокоментував керівник обласної юстиції Вадим Гуцул. 
     
    За словами голови громадської організації «Народне коло» Сергія Нестерова, обласне управління юстиції оперативно втрутилося в незаконні дії державного реєстратора з Новгородки і реально зупинило правове беззаконня. Окрім цього, представники юстиції надали постраждалим публічну інформацію про результати проведення камеральної перевірки державного реєстратора, яка була використана в матеріалах справи під час судових засідань.
    Наразі суддя господарського суду Кіровоградської області Тетяна Макаренко задовольнила позов і винесла ухвалу щодо повернення корпоративних прав, зокрема було поновлено права керівника та засновників. 
     
    Про це повідомляє Управління юстиції у Кіровоградськый області